Ježíškova vnoučata nadělovala v únoru

Dne 20.2.2019 Ježíškova vnoučata splnila přání třem klientkám Domova Božice. Se splněním finančně náročných dárků pomáhá slevový portál Slevomat.cz, který se stal v rámci Ježíškových vnoučat partnerem ČRo. Na svých webových stránkách vystavuje vybraná přání a zákazníci na ně mohou přispět 100 Kč a výše. Dárci jsou informování jak se nakládá s jejich finančním příspěvkem.

Díky tomuto projektu se podařilo zakoupit invalidní vozík s elektrickým pohonem, mechanický vozík Inovys  II E a geriatrické křeslo. K jejich  předání došlo až v měsíci únoru, protože dárky se upravovaly, aby vyhovovaly potřebám klientek Domova. Na radosti z dárků a prožitého štěstí  to rozhodně neubralo. Hodnotné dárky pomohou klientkám  trávit příjemné chvilky na zahradě Domova nebo jim a doprovodu zajistí větší pohodlí při procházkách po Božicích.

Všem, kdo se do uvedeného projektu zapojili, jak organizačně nebo konkrétní účasti na splnění přání, patří velké poděkování.

P2202301P2202311P2202321 Slavnostního předání se zúčastnili představitelé Českého rozhlasu  a  slevového portálu Slevomat.cz.