Den kávy

1. říjen se slaví Mezinárodní den kávy. Klienti DD Božice přijali pozvání SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s.r.o. a navštívili Den kávy, který pořádala škola při této příležitosti.

Nabízený program byl skutečně bohatý a pestrý. Klienti viděli ukázku pražení kávy a netradiční způsoby její přípravy. Seznámili se s různými technikami zdobení kávy. Sami si vyzkoušeli zdobení karamelovým a jahodovým toppingem. V příjemném prostředí školní kavárny si kávu vychutnali. Ke kávě neodmyslitelně patří sladký moučník. Lákavým zákuskům, ve kterých samozřejmě nesměla chybět káva, se prostě nedalo odolat. Ochutnávka společně s kávou dokreslovala tu správnou pohodu. V provozovně kosmetiky klienti vyzkoušeli blahodárné účinky kávové masáže. Jedna klientka se nechala zkrášlit v kadeřnickém salonu. Den kávy si klienti DD Božice v prostorách znojemské střední školy na Přímětické řádně užili.

Děkujeme vedení školy, všem zaměstnancům a žákům za vlídné přijetí a péči, kterou nám v průběhu návštěvy poskytovali. Velké poděkování patří žákům oboru sociální činnost, kteří se celou dobu našim klientům věnovali.

Fotografie0117 Fotografie0119Fotografie0122