Být stále mlád

” Být stále mlád” znělo pozvání studentek maturitního ročníku SOU a SOŠ SČMSD, Přímětická ve Znojmě, které adresovaly pro klientky našeho domova a pro seniory ze Znojma.

Dne 19.11.2014 studentky 4. ročníku oboru Hotelnictví a turismus v rámci svého maturitního projektu připravily pro naše klientky kulturní dopoledne zaměřené na moderní  stravování s doprovodním programem. Nejprve se klientky správně naladily v gymnastickém sále školy, kde si zacvičily a zatancovaly. Ve školní kosmetické provozovně na ně čekala příjemná masáž rukou. V péči kosmetiček se nádherně uvolnily a odpočinuly si. V rámci pestrého programu vyráběly upomínkové předměty, které budou využity pro akce školy. Budoucí kosmetičky přítomné seznámily, jaké kosmetické přípravky by měli používat a co lze vyčíst z obalů na přípravcích. Na klientky čekalo bohaté a hlavně zdravé menu s krátkým povídáním, jaké ingredience jednotlivé pokrmy obsahují. Prostřeno bylo skutečně „ Prostřeno“ jako v luxusním hotelu. A na závěr svým barmanským vystoupením klientky překvapil student Jiří Bink z oboru Kuchař – číšník.

Klientky našeho domova upřímně děkují všem za nádherné dopoledne, především studentkám Nikol Hansalové, Daniele Konrádové a Denise Uhrové. Studentkám přejí hodně štěstí u maturit. Poděkování patří studentkám kosmetického oboru, studentům oboru sociální činnost a učitelskému sboru, který umožnil uskutečnit projekt. DSCN9772DSCN9775 DSCN9781 DSCN9783DSCN9784